Om PricePlanet

Bakgrund

PricePlanet är ett danskt företag med fokus på online-shopping och prisjämförelser. PricePlanet ägs och drivs av Bo Krogsgaard.

Pris Planet lanserades 2014, men företaget bakom verksamheten har varit aktivt i 12 år med flera olika Internettjänster. Dessa omfattar i online-bokning, e-handel, resesökmotorer och andra prisjämförelser.

NÅGRA FAKTA I SIFFROR

0
Dagliga länkar
0
Butiker
0
Dagliga användare
0
Marknader

Fokus

Idén bakom PricePlanet är mycket enkel: det är att ge dig som användare ett snabbt och enkelt sätt att hitta de bästa erbjudandena och priserna online.

Vår tjänst är att försöka ge dig en överblick genom att jämföra priser och produkter på ett enda ställe som länkar dig vidare till butiker som säljer dessa. Vi är alltså inte en del av köpet och transaktionen sker direkt mellan dig och butiken. PricePlanet är en oberoende sökmotor som hjälper dig hitta de bästa online-erbjudandena och butikerna där du handlar tryggt.

Vi arbetar för att inkludera alla seriösa och trovärdiga nätbutiker, med sina erbjudanden för att kunna ge dig bästa tänkbara överblick. Om du anser att vi saknar en viss butik som ytterligare kan förbättra vår tjänst, då är du välkommen att uppmärksamma oss om detta.

Vår vision är att bli den bästa jämförelsesidan på nätet, en tjänst som enkelt, snabbt och effektivt länkar våra användare till de bästa erbjudandena på nätet.

Passion

Vi älskar shopping och inte minst alla de spännande möjligheterna Internet har gett oss. Vi brinner för teknik, vi vill göra skillnad när vi hela tiden testar nya tekniker och plattformar för att bygga den bästa möjliga service för dig som användare.

Kritik och förslag är mycket välkomna. Vi vill gärna höra från dig om du tycker att vi saknar något, eller om vår tjänst inte riktigt fungerar som den ska eller om du har förslag på hur vi kan göra webbplatsen ännu bättre. Självklart också om du är bara nöjd och vill dela med dig av detta till oss.

Besök gärna vår Facebook sida och dela dina funderingar med oss och alla andra.

Photo
Bo Krogsgaard
Grundare & Director

Några av vära partner

Teknik

PricePlanet är ett teknikföretag som drivs av innovation, kreativitet och teknikkunskaper.

Vi är nördar och är hemmastadda bland t.ex. Linux, Apache, MySQL, PHP, C, cURL, JSON, Bootstrap, Hadoop och Big Data. Tekniker och metoder som vi arbetar med dagligen för att kunna söka och jämföra miljontals olika erbjudanden och priser.

PricePlanet använder Amazon Web Services (AWS) som värdplattform, bl.a. genom inkludering av EC2, S3, DynamoDB, ElastiCache, AutoScale, Redshift och Elastic MapReduce